Textaafoam

Textaafoam maakt een duurzame groei door. De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte voor deze groei en maakt het mogelijk om de logistieke en commerciële activiteiten op één locatie te concentreren.

De hoofdentree met showroom is met zijn bijzondere V-vorm de eyecatcher van het ontwerp. De showroom is het centrale hart van de nieuwbouw en vormt de koppeling tussen het kantoor, het logistieke proces en de entree. Voor de hal waar het logistieke proces plaatsvindt zijn sandwichpanelen gebruikt die bevestigd zijn met roestvrijstalen zelfborende paneelschroeven. De showroom is opgebouwd uit composiet. Voor het bevestigingen van de composiet-materialen zijn EJOT zelfborende LT-schroeven gebruikt.

  • Textaafoam
  • Heembouw Architecten
  • Cladding Partners

Meer van dit

ROC Almelo

De architect noemt het een groundscraper, een groot gebouw dat zich moeiteloos in zijn omgeving past...

Lees meer

Rabobank

Een buitenschil bestaand uit diverse materialen zoals keramiek en aluminium composiet waarbij gebrui...

Lees meer

Cultureel centrum Eemplein

Een dak geïnspireerd op het schild van Sint-Joris, die is afgebeeld in het wapenschild van Amersfoo...

Lees meer