• IJzersterk

    Wij zijn een gerenommeerd leverancier van bevestigingsmaterialen en gereedschappen voor de stalen dak- en wandbranche. Ons assortiment is breed en specialistisch. We beschikken over kennis, bieden kwaliteit én zijn punctueel. Een ijzersterke mix!

Onze belofte: 100% tevredenheid

Pas als jij helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. We weten als geen ander wat het belang is van goede kwaliteit, gedegen advies, strakke logistiek, een goede prijs en een flexibele werkwijze. Daarom doen we altijd dat stapje extra om ervoor te zorgen dat jij uitstekend werk bij je opdrachtgever kunt leveren.

Met meer dan dertig jaar ervaring heeft Roymans haar naam gevestigd als leidend specialist in hoogwaardige bevestigingsmaterialen voor de betere bouwers. Onze opdrachtgevers zijn actief in de constructie van luxere gevels, dak- en gevelsystemen, woningbouw en koel- en vriesbouw. De ontwikkelingen in deze sectoren volgen we op de voet. Een topteam van deskundige verkoopadviseurs staat elke dag voor je klaar om te helpen.

Je kunt al in de voorbereidende fase van jouw project bij ons terecht voor gedegen technisch advies, inclusief berekeningen voor de gehele constructie. Met onze vergaande productkennis, uitgebreide en actuele expertise op het gebied van onder meer materiaalkunde, constructietechniek en wet- en regelgeving vind je in Roymans een betrouwbare partner. Wij denken praktisch met je mee en investeren voortdurend in kennis. Jouw winst: een deskundige partner die je met de laatste kennis van zaken over bevestigingsoplossingen verder helpt.

Je kunt bij ons kiezen uit een zeer breed assortiment bevestigingsmaterialen en gereedschappen, waarbij wij je kunnen adviseren over de beste toepassing voor jouw project. Onze exclusieve contracten met A-leveranciers uit binnen- en buitenland garanderen je premium kwaliteit. Ook bieden wij de nieuwste, en daarmee vaak ook de beste bevestigingsoplossingen die in de markt beschikbaar zijn.

Jouw vraag staat centraal in onze aanpak. Dat betekent ook dat we bevestigingsmaterialen voor je op maat kunnen maken. Ook kunnen we meedenken in de ontwerpfase over de juiste bevestiging, producttesten doen en installatietrainingen geven zodat je medewerkers goed en snel met de bevestigingsmaterialen leren werken. Zo werken we samen aan de beste bevestigingsoplossing. Bij Roymans houden we niet alleen van ons vak, we willen ook de beste zijn. Daarom zetten we ons altijd voor de volle honderd procent in om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te adviseren en verder te helpen. Met onze kennis, kwaliteit en punctualiteit zorgen wij ervoor dat jij tevreden bent. Daar staan wij voor en daar kan je ons altijd op afrekenen. Hoe wij dat noemen? IJzersterk.