Stadhuis Zoetermeer

Bij de renovatie van het gemeentehuis werden delen van de gevel gesloopt en vervangen. Met het aanbrengen van de nieuwe aluminium gevels heeft het gebouw een totale metamorfose ondergaan. De gevels zijn licht, demontabel, hoogwaardig geïsoleerd en op veel plaatsen voor de bestaande gevel gemonteerd op HSB elementen. Door de schijnbaar willekeurige knikken in de elementen ontstaat hier een dynamisch beeld.

  • Gemeente Zoetermeer
  • Architectenbureau Soeters van Elsdonk
  • WVH gevelprojecten b.v.

Meer van dit

Bezoekerscentrum Park Hoge Veluwe

Een nieuw hart om bezoekers ook de komende decennia te blijven boeien en verrassen. ...

Lees meer

Eneco

De gevel van de warmtekrachtcentrale heeft een bijzondere uitstraling door de veranderende kameleon ...

Lees meer

Melmerpark

Een kantoorpand met verschillende vormen waardoor het vanuit nagenoeg iedere hoek een andere uitstra...

Lees meer