Piet Klerkx

Damu Systeembouw uit Waspik voerde de renovatie van de grootste woonbeleving van Nederland uit. Het materiaalgebruik voor Piet Klerkx is strak en doelmatig ingezet met accenten in kleur en materiaal. De aandacht vanaf de weg N261 wordt getrokken door het accent op de hoek van 20 meter. Daarmee worden de klanten geattendeerd op het spektakel op deze plek. Voor de boulevard isĀ er als basis gekozen voor een grijze strakke bekleding met portaalaccenten. De ingang wordt gemarkeerd met een oranje portaal en een glazen portaal. De overige accenten worden gemaakt met een antraciet, stalen profiel dat zich per winkel omzet naar een portaal.

  • DMG De Mandemakers Groep
  • LA | Architecten Ingenieurs
  • Damu Systeembouw B.V.

Meer van dit

KFC

Hoge uitrekwaarde van schroef vereist, maar ook een mate van bewegingsvrijheid (glijpunt) om het wer...

Lees meer

Syboned

Nieuw pand met ruimte voor kantoor, productie en opslag....

Lees meer

Rabobank

Een buitenschil bestaand uit diverse materialen zoals keramiek en aluminium composiet waarbij gebrui...

Lees meer