John Beerens.com

De nieuwbouw van John Beerens.com telt drie verdiepingen en biedt ruimte voor een logistiek centrum, kantoren, een foto- en videostudio, een trainingsruimte voor kapsalons en een fitnessruimte met douches.  Het pand is totaal verduurzaamd en heeft meer dan 200 zonnepanelen op het dak en is daarmee 100% zelfvoorzienend in elektriciteit. De 4500 vierkante meter hebben allemaal dezelfde uitstraling: luxe, licht en veel ruimte. Met als eyecatcher de gevel. Tegen de sandwichgevel, die gemonteerd is met stompe montageschroeven type BZ, zijn gevelcassettes gemonteerd. Deze zorgen voor het unieke uiterlijk. De cassettes laten weinig montageruimte, maar met de JF3-LT van Ejot is er toch een passend en esthetisch verantwoord alternatief gevonden vanwege zijn lage kophoogte. Om de afwerking met o.a. zetwerk te realiseren is gebruik gemaakt van diverse types op kleur gecoate bevestigingsmaterialen.

  • John Beerens
  • H-Architecten
  • Cladding Education

Meer van dit

Cultureel centrum Eemplein

Een dak geïnspireerd op het schild van Sint-Joris, die is afgebeeld in het wapenschild van Amersfoo...

Lees meer

Melmerpark

Een kantoorpand met verschillende vormen waardoor het vanuit nagenoeg iedere hoek een andere uitstra...

Lees meer

Piet Klerkx

Het materiaalgebruik voor Piet Klerkx is strak en doelmatig ingezet met accenten in kleur en materia...

Lees meer