“Goed afgestemd op wat wij nodig hebben.”

Raymond Verbunt werkt alweer enkele jaren bij JRTD Montage & Dakwerken in Gilze. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in de montage van gevel- en daksystemen én dakbedekking. Hij heeft plezier in zijn werk en vertelt met enthousiasme over de samenwerking die hij ervaart met Roymans Bevestigingsmaterialen.

“Grondlegger Tjeerd en zijn vrouw begonnen het bedrijf zo’n tien jaar geleden. Van lieverlee breide het aantal medewerkers uit. Eerst kwamen er enkele monteurs bij, daarna volgden een calculator/werkvoorbereider en projectleider/uitvoerder. Nu lopen er buiten wel 12 man rond en hebben we altijd wel wat mensen op flexibele basis aan de slag. We verzorgen voor projecten de dak- en gevelbeplating en dakbedekking. Dat varieert van een ‘eenvoudige doos’ tot ‘custom made oplossingen’ zoals het pand van Jacobs Electro in Breda. Soms doen we ook projecten in de woningbouw. We kunnen eigenlijk alles aan.”

Lidl
Raymond vervolgt: “Dat blijkt ook uit het feit dat we onlangs een speciale certificering behaalden. Belangrijk voor ons, omdat dit betekent dat wij voldoen aan strenge eisen en regels. We mogen hierdoor bij alle nieuwe vestigingen van Lidl in Nederland de gevelbeplating aanbrengen. Een mooie en belangrijke opdracht, die we niet zouden kunnen invullen zonder de materialen, het advies en de service van Roymans Bevestigingsmaterialen.”

Leverancier
Hij vervolgt: “We doen eigenlijk alle projecten met materialen van deze leverancier. Zij zijn goed afgestemd op wat wij nodig hebben. Dat is veel waard. Ze hebben een breed en gespecialiseerd assortiment. Bovendien beschikken de mensen van Roymans over goede kennis en ervaring. Zij adviseren ons soms heel bewust een alternatief dan de door de opdrachtgever voorgeschreven schroef. Dan blijkt dat ze echt verstand van zaken hebben. We nemen dit goed onderbouwde advies graag over omdat we hiermee op een transparante manier aan de klant kunnen verantwoorden wat we doen. Ook dat is tegenwoordig heel belangrijk. Enige minpuntje dat ik zou kunnen noemen, was de bezorging die vaak later op de dag plaats vond. Dan bel je even. Bij Roymans pakken ze dat meteen op en regelen ze het voortaan anders. Een mooi voorbeeld van de fijne samenwerking die we elke dag ervaren. Dat durf ik gerust te zeggen..”

Meer van dit

Op zoek naar houtbouwschroeven?

Ook deze hebben we! Het complete assortiment houtbouwschroeven van Reisser is bij ons verkrijgbaar. ...

Lees meer

Lang Hemelvaarts-weekend

Het weekend begint deze week op donderdag! Vrijdag na Hemelvaart zijn wij allemaal een extra dag vri...

Lees meer

Drukverdeelplaat

Herkenbaar? Te weinig ruimte om voldoende schroeven te plaatsen bij het blind monteren van sandwichp...

Lees meer