“Wij kiezen bewust voor leveranciers.”

Hans Jongenelis werkt inmiddels zo’n twintig jaar voor Mucon. Een bedrijf, met het hoofdkantoor in Etten-Leur, dat gespecialiseerd is in panelen en deuren voor de koel- en vriesbouw. Hij vertelt met passie over het vak en de samenwerking met leveranciers.

“Toen ik begon, waren we met z’n drieën. Inmiddels hebben we twintig professionals in vaste dienst. We leveren en monteren deuren, panelen en kozijnen voor de levensmiddelenindustrie en bedrijven in groenten en fruit. Opdrachten variëren van een deur voor een koelvriescel tot het bouwen van een compleet bedrijfspand.”

BS Sligro
Hans geeft een voorbeeld. “We leverden een belangrijke bijdrage aan de bouw van de nieuwe Bezorgservice (BS) West van Sligro in Berkel en Roderijs. Een nieuw en duurzaam gebouw dat in 2014 is opgeleverd. De BS bestaat uit een kantoor en een logistiek centrum. Dit centrum is vooral functioneel ingericht en heeft een aantal functies met een vries- en koelcel, een Droge kruideniers waren (DKW), gekoelde expeditie, emballage, acculaadruimte en 35 laaddokken. De afmetingen van het pand zijn fors: 200 meter lang, 95 meter diep en 10 meter hoog. Wij leverden en monteerden alle deuren, sandwichpanelen en brandwerende wanden met dubbele staalconstructies.”

Leverancier
Hij vervolgt: “Nagenoeg alle bevestigingsmaterialen, van Trespa schroef tot smeltankers, zijn geleverd door Roymans uit Goirle. Zij zijn voor ons een gewaardeerde leverancier. Daar kiezen we bewust voor. We willen een goede band met ze opbouwen, zodat we elkaar versterken. De contacten zijn goed. We bestellen bij Roymans voor onze eigen voorraad en voor projecten. Wie je ook aan de telefoon krijgt, je kunt rekenen op een goed advies bij de keuze voor de juiste materialen. Hun prijzen zijn eveneens goed en de levertijd is over het algemeen heel snel. Als ik ’s morgens bel, kunnen ze als het nodig is nog dezelfde dag leveren. Ze leveren desgewenst af bij onze montagebedrijven, wat heel plezierig is. Hun manier van werken sluit goed aan op die van ons. Dat hebben we ook weer ervaren bij de realisatie van de BS voor de Sligro. Samen maak je het verschil.”

Meer weten over Mucon? Klik hier.

Meer van dit

Hohoho…

Rondom de feestdagen zijn wij gewoon geopend. Behalve op maandag 26, dinsdag 27 december en maandag ...

Lees meer

Op zoek naar houtbouwschroeven?

Ook deze hebben we! Het complete assortiment houtbouwschroeven van Reisser is bij ons verkrijgbaar. ...

Lees meer

“Goed afgestemd op wat wij nodig hebben.”

Energieneutraal state of the art gebouw met de nieuwste technieken....

Lees meer