Over Roymans

IJzersterke leverancier van bevestigingsmaterialen

Roymans is een gerenommeerd leverancier voor de stalen dak- en wandbranche. Wij leveren aan bouwers  van dak- en wandsystemen, koel- en vriesbouw, constructie én luxere gevels. We bieden een breed en specialistisch assortiment. Klanten waarderen onze service en flexibiliteit. Dat geldt met name voor onze prijs/kwaliteitverhouding, optimale voorraad, goed ingerichte logistiek, onze stevige productkennis en snelle levering. Een ijzersterke combi!

Wij gaan voor een ijzersterke band met klanten. En schakelen graag snel en goed.

Roymans investeert continu in flexibiliteit, productkennis én in klanten. We schakelen graag snel en goed. Denken proactief mee. Geven ijzersterk advies. We zijn uiteraard op de hoogte van actuele wet- en regelgeving. Informeren klanten over nieuwe producten. Want vaak zijn nieuwe producten de beste keuze. Bijvoorbeeld als het gaat om duurzaamheid en toepasbaarheid van materialen.

Desgewenst voeren we ook trekproeven en keuringen uit. Regelmatig verzorgen we trainingen voor tal van klantgroepen. Zo gaan medewerkers op de juiste wijze om met bevestigingsmaterialen en gereedschappen. Wij begrijpen dat alles moet kloppen en hebben op elke vraag een ijzersterk antwoord.

Slimme logistiek

Roymans hanteert ook een slimme logistiek voor een snelle levering. Bij elke order ontvangt de klant desgewenst een bevestiging, met prijs en levertijd. Zo weet je waar en wanneer je je bestelling kunt verwachten. Speciale artikelen houden we tegen bepaalde voorwaarden voor klanten in voorraad. We maken het klanten graag makkelijk. Vragen? Bel ons.

Samenwerken met een ijzersterke leverancier? Kies voor Roymans bevestigingsmaterialen!