Gereedschappen

Gebruik van het juiste gereedschap maakt het monteren eenvoudiger. Daarom levert Roymans bevestigingsmaterialen B.V. elektrische- en handgereedschappen die speciaal zijn ontwikkeld voor het bevestigen van stalen daken en wanden. Daarnaast leveren wij een compleet pakket veiligheids- en klimmaterialen.

Gereedschappen

Wij hebben gekozen voor leveranciers die hoogwaardige materialen gebruiken en voorop lopen met innovatieve ontwikkelingen. De boormachines, metaalscharen, accupoptangen en accukitspuiten zijn van het merk DrĂ¡co, Fein, Makita, Gesipa, DeWalt, Duraspin en Hitachi. De schiethamers leveren wij van Spit. De handgereedschappen zoals de montagetang, hijstang, slaglijnmolen, blikscharen, plaatscharen en het nietapparaat zijn van Brevi, Defi, Erdi, Fisco, Gedore, Habero, Hultafors, Novus, Magna, Lasertec, Morse, Sola, TT, Midwest en andere leveranciers.

Reparatie en onderhoud

Om het u gemakkelijker te maken, kunnen wij de reparatie en het onderhoud van de gereedschappen voor u verzorgen.

Veiligheidsmiddelen

Voor de veiligheid van de monteurs op de bouwplaats kunt u kiezen uit een compleet pakket aan veiligheids- en klimmaterialen. Het assortiment is heel divers en bestaat onder andere uit persoonlijke bescherming zoals werkkleding, brillen en helmen, all-risk harnassen, valstopapparaten, lijnen en haken. Voor het veilig werken op het dak heeft Roymans de Veiligheidsdaksteun VDS 10 ontwikkeld. De steunen worden op het staal- of betondak bevestigd en de monteurs zekeren zich hieraan. De sneltakels, rateltakels, loopkatten, balklemmen en staaldraadtakels zijn van het merk Estil. Van het merk Altrex leveren wij klimmaterialen, ladders, steigers en hoogwerkers.

Meer informatie?
Heeft u vragen of zoekt u een specifiek product?
Wij adviseren u graag.
Bel: 013-534 56 78.
Contact

Download catalogus

Hier vindt u uitgebreide informatie over onze verschillende producten.