STEELDECK 220

Duraspin DS75

Al enkele jaren is DURASPIN hét merk om stalen warmdakplaten onderling aan elkaar te koppelen. Er is nu een nieuwe generatie leverbaar, te weten de STEELDECK 220.

Door het gebruik van losse onderdelen te minimaliseren is men er in geslaagd een kleinere, maar sterkere kop op de machine te ontwikkelen. Deze kan moeiteloos in het dal bij de overlappende dakplaten geplaatst worden. Hierbij worden de dakplaten niet uit elkaar gedrukt, waardoor er een stevige basis blijft voor de zelfborende schroeven.

Er kan nog steeds met de bekende, zelfborende 4.2 x 19 schroef gewerkt worden, met de zogenaamde squareaansluiting in de cilinder bolkop. Uw constructeur hoeft hierdoor geen nieuwe sterkteberekeningen te maken.

De STEELDECK 220 wordt aangedreven door een Makita FS4300K, een 0-4.000 tpm schroefmachine. Deze krachtige machine is samen met de STEELDECK 220 de ideale mix om snel tot een perfect resultaat te komen. Makita heeft met deze FS4300K een machine die perfect in balans is en waarbij de druk die op de machine wordt uitgeoefend ook direct op het schroefbit terecht komt.

Medio juli 2015 zal er ook een snoerloze variant beschikbaar komen welke voor nog meer comfort zal zorgen. Wij zullen u hierover informeren zodra er meer bekend is.

Voor extra informatie omtrent de STEELDECK 220 kunt u natuurlijk contact met ons op nemen.